Magyar Csillagászati Egyesület - regisztráció

Az eseményekre való regisztrációval, azaz jelen felület használatával Ön elfogadja a Magyar Csillagászati Egyesület Általános Adatkezelési Tájékoztatójában (letölthető: innen) foglaltakat. Tájékoztatjuk, hogy megadott adatait (név és email-cím) csupán a regisztrációhoz, a férőhelyek biztosításához használjuk fel, azokat harmadik fél részére nem adjuk át. Minden adat az adott eseményt követő napon automatikusan törlődik.
Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy az adott nap pontos programjáról és az aktuális belépődíjakról a Polaris Csillagvizsgáló oldalán tájékozódhatnak.

Események

EseményHelyszínDátumKezdésVégeSzabad helyekVárólistán
Csillagászat Napja a PolarisbanÓbudai Polaris Csillagvizsgáló2024-05-1818:0023:00410Regisztráció

Amennyiben egy adott eseményre van még szabad hely, a 'Regisztráció' linkre kattintva regisztrálhat az adott eseményre. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a megadott email-címre érkező levében levő linkre rákattint. Ugyanebben a levében található egy másik link, amelyre kattintva később regisztrációját lemondhatja (pl. váratlan esemény miatt). Amennyiben az összes hely megtelt, meghatározott számban várólistára való jelentkezés is lehetséges. Amennyiben lemondás érkezik, a várólistán szereplők erről értesítést kapnak, így módjuk van a megüresedett helyekre regisztrálni. Ha mind a férőhelyek, mind a várólista megtelik, az eseményhez tartozó sorban semmiféle link nem jelenik meg. Ekkor sem regisztrálni, sem várólistára jelentkezni NINCS mód.